Magda Gessler, restauratorka i głównodowodząca "Kuchennymi rewolucjami" w czasie swoich podróży po Polsce często przejeżdża przez Piłę.
Kiedy jest w mieście najczęściej odwiedza restaurację Stajnia. I pewnie dlatego miejsce to zostało przez restauratorkę wyróżnione, co skomentował właściciel Stajni Mariusz Ochryniak:
- Miło jest nam oznajmić, że restauracja Stajnia znalazła się po raz drugi w przewodniku Magdy Gessler, tym razem w "151 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce" Wczoraj odbyła się Gala wręczenia "Poziomek" w Warszawie na Placu Zamkowym przy restauracji "U Fukiera" - napisał na swoim profilu na Facebooku.
Jak podkreśla Magda Gessler, książka ta jest całkowicie subiektywnym przewodnikiem po polskich restauracjach i hotelach. To szósta książka restauratorki.
fot. główna - FB Magda Gessler oraz skan z profilu M. Ochryniak