Kucharze będą karmić spragnionych plenerowych eventów mieszkańców przez trzy dni od 28 do 30 kwietnia Piątek: 11:00-21:00, sobota: 12:00-21:00 i niedziela 12:00-20:00). W piknikowej atmosferze będzie można spróbować dań z co najmniej czterech kontynentów!
LISTA FOOD TRUCKÓW
- StreetBBQ - amerykańskie burgery
- PAN FRYTA- frytki belgijskie
- Le mini lemoniada- lemoniada molekularna
- PulledBurger Truck- burgery z szarpaną wieprzowiną
- Greek Street Food Truck- grecki souvlaki
- Meat Pastrami- ameyrkańskie pastrami
- Czarros- hiszpańskie churros
- Cantina Mexicana- kuchnia tex mex
- Stalney Food- lody gofry
- Zapiakenaki i hot dogi
- FutakiXOkocim- piwo i napoje
Mieliśmy do przekazania 10 voucherów na dowolne danie podczas zlotu Food Trucków. Aby zdobyć jeden z nich, wystarczyło wysłać do nas wiadomość mailową z odpowiedzią na pytanie: "Jakie trzy składniki powinny znaleźć się w idealnym daniu z foodtrucka?" Spośród wielu odpowiedzi wylosowaliśmy 10, których autorów nagrodziliśmy voucherem.
LISTA ZWYCIĘZCÓW:
1. Maja Nowakowska
2. Teresa Zapolska
3. Kacper Wegera
4. Krzysztof Kosman
5. Dariusz Zwierzyński
6. Julia Mazur
7. Mateusz Baranowski
8. Zofia Szczepańska
9. Amelia Kowalska
10. Łukasz Nowicki
Zwycięzcom gratulujemy!